8 vanliga frågor - 8 snabba svar!

Author:
Linnéa Ivarsson

Funderar du på att satsa på Fieldly? Så roligt - du har en enklare, smidigare och betydligt mer effektiv arbetsvardag att se fram emot. Men innan du bestämmer dig helt har du säkert ett gäng saker du undrar över, och funderingar du vill ha svar på. Därför har vi samlat några av de absolut vanligaste frågorna vi får av våra blivande kunder här - hoppas de kan vara till hjälp!

1. Måste man lägga in alla kunder manuellt?

Såklart inte, det vore allt för krångligt! Om du använder ett annat system där du har ditt kundregister importeras dessa uppgifter enkelt till Fieldly. Exempel på system vi integrerar med är Fortnox, Visma Administration och eEkonomi, Hogia samt BL Administration.


2. Kan man koppla Fieldly till sitt lönesystem?

Absolut! Med Fieldly kan du exportera löneunderlaget och sedan enkelt integrera med de vanligaste lönesystemen, så som Visma Lön, Fortnox och Hogia - så att löneutbetalningen går lätt och smidigt.


3. Kan man koppla Fieldly till sitt ekonomisystem?

Yes box! Fieldly integreras enkelt med ekonomisystem som Fortnox, Visma Administration och eEkonomi, Hogia samt BL Administration, och ger er ett komplett och optimalt flöde i er arbetsvardag - där bland annat kunder och leverantörsfakturor synkas automatiskt, så att ni slipper dubbelarbete och manuell inmatning av data.


4. Jag köper in mycket material från grossister - kan man få in materialet direkt till Fieldly?

Ja men visst kan man det! Fieldly har automatisk EDI-koppling till ett helt gäng grossister, så som Storel, Dahl, Ahlsell och Solar - och samma sekund som du gör inköpet hos grossisten hamnar det i din telefon, och knyts automatiskt till rätt projekt eller arbetsorder. Smidigt va?


5. Kan man rapportera åt en kollega?

Visst händer det att man råkar glömma mobilen ibland, och då är det rätt skönt att kunna be en kollega om hjälp att rapportera. Med Fieldly går det hur bra som helst att rapportera både tid, resor, utgifter och artiklar åt en kollega, förutsatt att ni tillhör samma projekt/arbetsorder.


6. Kan jag ha en stämpelklocka?

Jajamen! Med Fieldly kan du tidrapportera på flera olika sätt, varav start & stoppklocka är ett. Vill du använda denna tidrapportering väljer du helt enkelt start & stoppklocka i dina inställningar - sen behöver du bara trycka på start respektive stopp, så klockas ditt arbete. Enkelt och smidigt!


7. Kan man lägga till foton till fältrapporter?

Det går alldeles utmärkt! Antingen tar du en bild på plats med hjälpa av kameran i appen eller så laddar du upp en bild som du sparat i mobilens galleri, så att du enkelt kan visa kunden att jobbet har gått rätt till.


8. Kan man ladda upp dokument i appen?

Självklart! Med Fieldly är det lätt som en plätt att ladda upp olika typer av filer som redan finns i telefonen, inklusive pdf-er.Vanliga frågor och snabba svar

Sådär! 8 vanliga frågor och 8 snabba svar. Vi hoppas att de gjort dig något klokare. Har du fler frågor och funderingar är det bara att höra av dig - vi pratar så gärna, och är fulla av svar!Sök här
Missa inget från Fieldly!
Skriv in din email nedan för att prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Tack!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Läs mer